Workshop stoelmassage

Stoelmassage is effectieve drukpuntmassage ter ondersteuning van lichaam en geest. Er is aandacht voor het o.a. de rug, schouder, nek, hoofd, armen (incl. handen).
Deze massagevorm is oorspronkelijk afkomstig van de traditionele Japanse Shiatsu-methode. Door het stimuleren van de bloedsomloop wordt de energievoorziening geoptimaliseerd.
De massagestoel die gebruikt wordt is ergonomisch gevormd. Een cliënt gaat hier (doorgaans) met zijn kleren op zitten. Het is dus zeer laagdrempelig en geschikt voor verschillende situaties, zoals thuis, op kantoor en zelfs op evenementen.

heerlijk ontspannen!


Een stoelmassage duurt ca. 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie.

Tijdens de cursus worden de volgende punten in twee dagen behandeld:
– Uitleg anamnese; indicaties, contra-indicaties, nek- en schouderstrekkingen, acupressuur schedelrand, nek- en schouders, petrissages nekspieren, strekkingen m. trapezius, elleboogtechiek schouders.
– Vervolg elleboogtechniek schouders, acupressuur langs wervelkolom, blaasmeridiaan, strekkingen, intermitterend drukken m. erector spineae, acupressuur m. gluteae,
– Acupressuur armen en handen, herhaling en integratie.

Na de cursus ontvangt u het certificaat ‘Stoelmassage’.

Kosten
99,- (inclusief benodigdheden)
KONINGSACTIE
100 euro. Schrijf je in vóór 30 april 2019, dan krijg je 30% korting en betaal je slechts 70 euro! (max. 14 deelnemers, vol=vol)

Cursusdata
– Workshop Stoelmassage “vrijdag 10 mei 2019 – 09.30 – 12.00 u.”]
– Workshop Stoelmassage “vrijdag 10 mei 2019 – 19.30 – 22.00 u.”]

Schrijf nu in!