Workshop stoelmassage

Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage ter ondersteuning van lichaam en geest. Er is aandacht voor o.a. de rug, schouders, nek, hoofd en armen (incl. handen).
Deze massagevorm is oorspronkelijk afkomstig van de traditionele Japanse Shiatsu-methode. Door het stimuleren van de bloedsomloop wordt de energievoorziening geoptimaliseerd.
De massagestoel die gebruikt wordt is ergonomisch gevormd. Een cliënt gaat hier (doorgaans) met de kleding aan op zitten. Het is dus zeer laagdrempelig en geschikt voor verschillende situaties, zoals thuis, op kantoor en zelfs op evenementen.

heerlijk ontspannen!


Een stoelmassage duurt ca. 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie.

Tijdens de cursus worden de volgende punten in twee dagen behandeld:
– Uitleg, anamnese, indicaties, contra-indicaties, nek- en schouderstrekkingen, acupressuur schedelrand, nek- en schouders, petrissages nekspieren, strekkingen m. trapezius, elleboogtechiek schouders.
– Vervolg elleboogtechniek schouders, acupressuur langs wervelkolom, blaasmeridiaan, strekkingen, intermitterend drukken m. erector spineae, acupressuur m. gluteae,
– Acupressuur armen en handen, herhaling en integratie.

Na de cursus ontvangt u het certificaat ‘Stoelmassage’.

Kosten
100 euro (inclusief benodigdheden)

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de workshop op de aangegeven workshopdata. Bent u wel geïnteresseerd en er is nog geen datum gepland voor deze workshop? Neem dan contact met ons op om samen een workshop te plannen.
Kijk op het inschrijfformulier voor de cursusdata.

Schrijf nu in!